Je kent hem vast wel van Instagram, de foodconfessions hashtag waarin je tien bekentenissen doet omtrent voeding. Het is inmiddels algemeen bekend dat voeding een grote rol speelt bij je journey naar een fit en sterk lichaam. Maar toch heeft iedereen wel ‘trekjes’ en ‘quilty pleasures’. Ik werd op Instagram gevraagd om mijn #foodconfessions te delen and here they are!

1. Geef snoep!
2. Ik volg geen Instagrammers waarbij ik alleen maar foto’s zie van borden quinoa, sliertjes water of kroppen sla. Ik vind het overigens wel leuk om te zien wat voor kunstwerkjes jullie er af en toe van maken. Een beetje afwisseling in foto’s doet mij dus op die volg knop rammen. Mijn liefde gaat niet door de maag.
3. Dieet? Op mijn voeding letten? Nee, doe ik eigenlijk niet. Ik eet wat ik wil en waar ik op dat moment zin in heb. Natuurlijk weet ik wat wel en niet goed voor me is en eet ik bewust. Maar goed naar je lichaam luisteren is veel belangrijker dan een te strak dieet volgen naar mijn idee.
4. Ik eet fucking veel brood. Dat komt omdat ik niet zo’n warme eter ben. Nooit geweest. “Van brood wordt je dik”, bullshit. Van de zooi die je erop knalt wordt je dik!
5. Zie punt 1 opnieuw. Ik wil weer snoep. Geef mij een zak snoep en mij hoor je niet. Een paar minuten dan, want daarna is de zak leeg.
6. Ik knip mijn tosti’s met een schaar. Overigens ben ik groot geworden met deze goud bruine jongens. Favoriet is met belegen kaas, casselerrib en currie uiteraard.
7. Carpaccio met truffelsaus en pijnboompitjes(laat die homp sla achterwegen alsjeblieft) en Tournedos pepersaus: mijn bestelling in een restaurant.
8. Apenhagel(slag), I love it! En tegelijkertijd haat ik het. Van die dagen dat je boterham naar boterham volgooit en er maar geen funnie uitkomt. Na de 5e boterham stop ik. Meestal. Niet.
9. Het liefst maak ik gebraden kipfilet met witte rijst(zonder saus) en wat sla. Simpel, snel en voedzaam.
10. Nu ga ik 4 eitjes bakken. Doei!

Close