Als je regelmatig naar de gym gaat zul je deze 10 typetjes in de gym ongetwijfeld herkennen. Zoals de foodblogger, fitness-miep en de show-off. Herken jij alle typetjes in de gym? En welke ben jij eigenlijk? ?

© Giphy

1. De fit-couple

Ooo-emmm-geee, relationship goals! Samen met je gespierde chick gymen. Jij traint je armen, terwijl zij der benen traint. En dan ondertussen op der ass meppen en elkaar aflebberen. Super leuk en cute natuurlijk. Behalve als je er naast staat of een foto ziet verschijnen op Instagram, die iedere kwijlende single deelt.

© Giphy

2. De smijter

Ahpppfffft. Dat geluid maakt ie om de 2 seconden. Laat zijn gewichten kneiter hard op de grond flikkeren, zodat de hele gym kan horen hoe zwaar hij wel niet aan het trainen is. Loopt daarna grote rondjes om zijn gewichten heen om zijn gepompte triceps te laten zien.

© Giphy

3. De Netflixer

Heeft eigenlijk helemaal geen zin om naar de gym te gaan. Maar de sociale druk op Instagram werd te groot. Je kunt natuurlijk niet alleen maar foto’s posten van je dure macbook op je witte verfrommelde bed met Netflix aan. Vindt het overigens heerlijk om je aan te gapen, terwijl jij je wel in het zweet werkt.

© Giphy

4. De groepsles-miep

Van krachttraining wordt je gespierd. En van brood wordt je dik. Heel goed meid, jij snapt het. Gewichten raakt ze niet aan, smetvrees. Ze kent wel alle pasjes van de Sh’bam uit der hoofd. Geilt stiekem op instructeur Daan. Hij is de motivatie om iedere les weer te gaan. Wat een hottie.

© Giphy

5. De foodblogger

Plaatst foto’s van haar te perfecte eten op Instagram. Zit de hele dag te bloggen en leest alle Glamours. Dit alles met een buikspier-tril-apparaat om haar buik. Tussendoor doet ze ook nog wat oefeningen vanachter haar computer en bakt ze een Kinder Bueno cheesecake. Ze is alleen in de gym te vinden als er foto’s van haar worden gemaakt.

© Giphy

6. De what-the-fucker

Gaat naar de gym met veel plezier. Heeft geen idee wat ie aan het doen is. Dat ie geen resultaat ziet boeit ook niet. Is blij dat ie even twee uurtjes kan ontsnappen van zijn zeurende partner. Als een apparaat defect is in jouw gym, dan is de what-the-fucker waarschijnlijk de oorzaak.

© Giphy

7. De gluurder

Kijkt de ballen uit je broek terwijl je traint. Kwijlt daar ook nog wel eens bij. Ze heeft een enorm gespierde nek van het omkijken en houdt bij wanneer jij in de gym bent. Ze is daarom ‘toevallig’ altijd aanwezig als jij dat ook bent. Ze maakt waarschijnlijk ook stiekem foto’s van je. Maar dat weet je natuurlijk niet.

© Giphy

8. De squad

Je ziet en ruikt, parfum-walm, ze van ver aan komen in hun hippe gympakjes. Trainen altijd samen en bezetten één apparaat minstens voor een half uur. Er wordt meer gepraat en gelachen dan daadwerkelijk getraind. Maken in de tussentijd foto’s en filmpjes van elkaar.

© Giphy

9. De show-off

Trekt zonder problemen zijn shirt omhoog voor de spiegel in de gym. Niet dat er een sixpack onderzit, maar toch. Ook in de kleedkamer owned hij alle spiegels. Hij is zo breed dat verder niemand er meer bij kan kijken. Als hij niet zijn biceps flexed, frummelt hij aan zijn haar. Verder is hij totaal niet ijdel.

© Giphy

10. De aandachts-slebbu

Loopt rond in een knoepel strakke legging. Dat haar string doorschijnt is eerder regel dan uitzondering. Klaagt over het feit dat iedereen haar aanstaart in de gym en zich zo niet kan focussen op haar oefeningen. Thuis maakt ze nog even snel een foto voor Instagram. Je ziet alleen haar kin en dubbel D’s #selfie

Close