Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen, FitGirlCode, één van de grootste vrouwelijke fitness community’s van Nederland. Op hun instagram staan allemaal hippe dingen over fijne sportbh’s, zoetsappige ontbijtjes en hier en daar een naakte man. Dat is precies wat jullie vrouwen nodig hebben toch?

Nu ben ik door Anna, Lead Editor bij FGC, benaderd om wat testosteron toe te voegen aan dit vrouwelijke netwerk. Ze had het toffe idee om brieven naar elkaar te schrijven, over zaken die wij niet begrijpen van de andere sexe. Zoals waarom mannen fluiten naar vrouwen. Of waarom vrouwen strakke leggings dragen. Zoals je begrijpt is dit een onuitputtelijke bron van inspiratie. Want laten we wel wezen, vrouwen zijn soms onnavolgbaar. En mannen gewoon rare snuiters.

fitgirlcode

Van de week ben ik geïntroduceerd als de eerste guy op #Fitgirlcode. Super tof natuurlijk. Het concept wordt op FitGirlCode als volgt beschreven: “Anna en Ewout schrijven brieven aan elkaar, waarin ze iedere keer een prangende vraag of frustratie beschouwen. Ewout vanuit het unieke oogpunt van de man, Anna op haar beurt vanuit het weergaloze oogpunt van de vrouw. Helemaal begrijpen zullen ze elkaar nooit, maar toch doen ze een poging. Niet geschoten is altijd mis!” Als je zelf nog dingen hebt die je totaal niet begrijpt van een man, laat het me weten! Misschien dat ik wel een antwoord voor je heb.

Inmiddels zijn er al een aantal blogs van mij naar Anna, en vice versa, verschenen op FitGirlCode. Klik op één van de onderstaande blogs en ga er even lekker voor zitten zou ik zeggen.

Verschenen blogs op FitGirlCode:

25 november 2015: Re: Waddup met Street flowen
8 december 2015: Draag je die leggins om je booty the showen, of wat?
25 januari 2016: Anna, doe jij binnenkort ook mee aan een bikiniwedstrijd?
7 maart 2016: Re: Je hebt progress foto’s en progress foto’s
13 april 2016: De opkomst van de not-so personal trainer
2 juni 2016: Nutella kruipt waar het niet gaan kan

Close