Ik ben verliefd! Wow. Vier weken lang heb ik uitgekeken naar onze eerste ontmoeting. Je moest helemaal uit Zuid-Korea komen met het vliegtuig. Daarna vanuit Duitsland nog op de bus en toe ging eindelijk mijn deurbel. Daar was je. Holy Nike!

Toen ik de doos opende schrok ik een beetje. Oranje, rood, roze… wat is dit voor een kleur joh? Ik was in de veronderstelling dat ik rode Nikes ID’s had besteld. De kleur heet namelijk ‘Atomic Red’. Toch trok ik ze maar aan mijn voeten om te kijken hoe ze zaten. Na wat door het huis te hebben gelopen kon ik ze toch wel waarderen. Bij ieder type licht is de kleur anders. Het knalt echt van de schoen af!

nike air max 90

Ik heb een (lichte) schoenen verslaving en er staan meer dan 50 exemplaren te shinen in mijn kast. Maar ik heb nog nooit een schoen gehad die zoveel bekijks krijgt. Als ik door de stad loop, of dat nou Amsterdam, Genova of Barcelona is, iedereen kijkt om, wijst ze na en praat erover. “Nice shoes men!”. Bizar.

Close