Vaak heb ik rond een uur of 22:00 honger als ik ‘s-avonds nog heb gesport. Meestal pak ik er dan een zak brood bij, boter en pak hagelslag. Boterham na boterham. Ik kan zo een hele zaak brood wegwerken. Dus wordt tot mijn frustratie gestimuleerd door Renz, de maker van hageslag met funnies. Die kleine stukjes witte chocola fascineren me als sinds dat ik klein ben.

Na drie dik belegde boterhammen heb ik nog steeds geen funnie aangetroffen op mijn brood. Eigenlijk heb ik geen honger meer, maar neem er toch nog eentje. Bem-bem-bem, acht funnies flikkeren op mijn boterham! Oef, dat is ook wel weer veel en zonde. Ik stop er maar een paar terug, anders heb ik de volgende keer weer niks. Slimme manier van je producten slijten aan je doelgroep.

hagelslag_funnie
Gelukkig heb ik wel de discipline dat ik me niet helemaal vol stouw met hagelslag zodat ik te veel gegeten heb en buikpijn krijg. Maar als je dat niet hebt, dan kan ik me voorstellen dat je helemaal los kunt gaan op dit soort producten die je triggeren om meer en meer te nemen. Net zoals flippo’s in een zak chips, voetbal poppetjes bij boodschappen of 1+1 gratis. Stouwen. Alleen maar stouwen.

Close