Zoals je waarschijnlijk wel weet, of hebt gelezen op deze pagina, stuitte ik in september 2010 op een vakantiefoto van mezelf waar ik me kapot van schrok. Op dit moment begon mijn fitness transformatie. Ik was een dun ielig mannetje geworden, daar waar ik voorheen altijd sterk en afgetraind was door het hockeyen. Door stress en verdriet verdwenen mijn spieren, verloor ik 10 kilo aan lichaamsgewicht en had ik enkel wat botten en vel over.

Tien kilo eraf, tien kilo eraan

Op het moment van het zien van die bewuste foto, woog ik slechts 62 kilo. Dat is vrij weinig voor iemand met een lengte van 1.87, misschien zelfs zorgwekkend(ondergewicht). Ik had er genoeg van om mezelf zo te zien in de spiegel en schreef me in bij de gym. Ik was me er van bewust dat mijn lichaam negatief was veranderd en het werd tijd voor een positieve transformatie. Iedere dag hard trainen en goed eten.

Met mijn doel om mijn oude sportlichaam weer terug te krijgen en daarmee 10 kilo in spieren aan te komen was een lange weg. Mijn doorzettingsvermogen trok me er doorheen. Ondersteund door voedingsrijke shakes, met eiwitten en koolhydraten, pakte ik snel wat kilo’s terug. Mijn spieren vulden zich langzaam weer met weefsel en ik voelde me fitter en sterker met iedere training.

De fitness transformatie zat in mijn kop

Vallen en opstaan. Het ene moment ging het hard en knalde mijn spieren uit elkaar en soms stond ik gevoelsmatig stil of had ik er een maand tussen zitten dat ik geen goede focus had. Mijn mindsetting was naast goede voeding misschien wel net zo belangrijk om mijn doelen te bereiken. Met mijn eigen ogen zien waar mijn lichaam toe in staat was gaf me kracht en zelfvertrouwen.

fitness transformatieCheck mijn instagram @gowoedie voor mijn huidige shape!

Close