Als je veel bezig bent met je lichaam dan is het fijn om alles te weten en ook zeker te meten. Zo weet je waar je aan toe bent en op welk gebied er nog wat te winnen valt. MisFit helpt jou een handje. Slinger het bandje om je pols en al je activiteiten worden gemeten en bijgehouden in de app. Haal jij die 10.000 stappen per dag? En slaap jij stug door als doornroosje?

Hoogwaardig design om je pols

Oh men. Wat zijn sommige sporthorloges toch intens lelijk. Fijn dat er allemaal high-tech snufjes op zitten, maar je wilt toch ook gewoon goed voor de dag komen met dat ding om je pols? MisFit heeft daar duidelijk over nagedacht. Het bandje is superlicht, wat niet onbelangrijk is als je veel sport. Je voelt hem niet, maar je ziet hem wel af en toe in je oog hoek shinen. De band zelf is transparant en het kokertje met alle techniek erin heeft een kleur. Je kunt kiezen uit de kleuren, carbon black, rose gold, gold, navy, forrest en stainless steel. De keuze is reuze.

MisFit

Klein maar krachtig

Je zou het niet zeggen, maar ze hebben behoorlijk wat functionaliteiten in zo’n klein bandje weten te proppen. Zo traceert de MisFit automatisch je stappen, calorien(niet valsspelen en je arm de hele tijd op en neer zwaaien) en je slaappatroon. Zo krijg je binnen de app een mooi overzicht hoe goed jij bezig bent geweest die dag. Dit kan je soms net even dat extra duwtje in de goede richting geven. Je kunt ook zonder zorgen een paar baantjes zwemmen, naar een poolparty gaan, of de afwas doen. Zal je moeder blij mee zijn. De MisFit is namelijk waterdicht en de batterijen gaan maar liefst 6 maanden mee.

Is die MisFit wat voor mij?

Met een prijs van €99,99 is het geen goedkope fitness gadget. Naar mijn idee is de MisFit Ray dan ook alleen geschikt voor de ultieme fitgirl die de hele dag bezig is met haar gezondheid, in de hipste gympakjes rondhuppelt en al mijn blogs leest. Het is een leuke toevoeging op al je andere gadgets en geeft je nieuwe inzichten. En ook al klinkt de naam ‘MisFit’ in het Nederlands lichtelijk negatief, ik durf te wedden dat jullie er allemaal mee weglopen.

Close