Ik mag dan wel een Grafisch Ontwerper zijn, maar interieurontwerp vind ik ook altijd tof! Hoe je een ruimte, kamer of zelfs een heel huis naar je eigen hand kan zetten is best fascinerend. Om te doen, maar ook om te zien hoe anderen dat aanpakken. Heel Pinterest staat vol met toffe inspiratie foto’s van strakke, moderne maar toch warme interieurs.

Mijn fitte chickie, Bo, was jarig en ik was opzoek naar wat leuke en creatieve cadeau’s. Aangezien ze haar huisje in Amsterdam opnieuw aan het inrichten was, leek het mij het geschikte moment om daar wat leuks voor te verzinnen. Calvin Klein short passend bij der bralette. Check. Hmmm, misschien heeft dit niks met het interieurs te maken, maar ok. Een grote foto op aluminium van ons samen. Check.

En als laatste kwam ik op het idee om twee leuke kussenslopen te maken voor ons tweeën. Bo wordt graag prinses genoemd, dat is ze eigenlijk ook wel, dus noem ik mezelf ook gewoon Prins. Hahah, ja toch? Prins Woedie. Prinses Bowie. Samen naast elkaar. Slapen als twee roosjes. Via Etsy besteld bij iemand uit Roemenie. Razendsnel bezorgd. Vriendin blij. Wat wil je als prins nog meer? (gains? haha!)

slapen als prins woedie

Close