Fitness

Trainen zonder gewichten: op het strand

By 15 juli 2015 No Comments

Crisis in Griekenland. Ja hoor. Geen geld meer. Ja hoor. Ik zit lekker een weekje met mijn dinnetje op het strand in Chania, Kreta. Op de stranden is het vrij rustig, lekkor, maar we zitten ook nog best vroeg in het seizoen. Aangezien ik net ben afgestudeerd wilde ik zo snel mogelijk even een weekje eruit. Maar als ik dan op een strandbedje lig uit te rusten begint het toch een beetje te kriebelen. Gewichten zijn er niet, dus dat wordt trainen zonder gewichten.

Een gym heb ik op dit hele eiland niet gezien. Kreta is dan ook behoorlijk toeristisch, met alleen maar hotels, restaurants en winkeltjes. Maar dat weerhoud mij er niet van om toch mijn spieren in shape te houden. Ik zag het wel bekende strandbedje als de ideale plek om wat quad & abs oefeningen te doen. Trainen zonder gewichten is zo gek nog niet. Je zou het kunnen uitbreiden met de oefeningen die ik eerder op en bankje in Amsterdam deed.

Heavy shit hoor, zo in de burnende zon. Gouden tip: doe het met een lekker verkoelend drankje in je hand. Hydrateren dat lichaam!

Close