Als Grafisch Ontwerper heb ik ieder moment van de dag te maken met inspiratie. Ik kan niet zonder. Ik pik iets onbewust op of ik ga er nadrukkelijk naar opzoek. Toch komt het wel eens voor dat je gewoon helemaal leeg bent, een zogeheten ‘designers-block'(10 tips om dit te voorkomen). Bij fitness werkt dat eigenlijk precies hetzelfde. Als je jezelf niet kun inspireren of motiveren dan loop je vast in je progressie.

Een smalle muur in mijn woonkamer heb ik gebombardeerd als inspiration-wall. Dit zijn allemaal beelden die ik tof vind, varierend van rokende nonnen(naked) tot een hertengewei tot foto’s van Helmut Newton(waanzinnige fotograaf). De meeste van deze beelden komen van Piccsy, The Classy Issue en Pinterest. Ik heb alles uitgeprint en op de muur gehangen met dubbelzijdig tape.

inspiration_wallIedereen die voor het eerst bij mij binnenkomt zegt vaak meteen iets over die muur. Er zitten ook behoorlijk wat pikante foto’s tussen. Maar mijn omaatje vond hem heel hip. Dus dan zit het wel goed denk ik haha! Het is niet zo dat als ik inspiratie zoek me blind ga zitten staren op mijn muur. Maar onbewust zie ik wel af en toe wat als ik er langsloop.

Wat betreft fitness wordt ik vaak geïnspireerd door mijn volgers op instagram. Als ik ze hard ze zwoegen in de gym dan kan ik niet achterblijven. Tijdens mij workout zet ik altijd een Hardwell On Air op. Elke set duurt een uur, wat ik een perfecte trainingstijd vind. Als je lekker door wilt rammen en net even dat extra setje wilt pakken, dan is deze muziek echt perfect!

Wat doen jullie om jezelf te (blijven) inspireren en motiveren?

Close